Telefon: 0786 309 530; 0722 919 132 | Follow Us:

Specialitati cu Asta ( caimac )

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Ataef Ashta

5 RON

Fără TVA: 5 RON

Continut: Blat copt pe plita, insiropat in baie de miere cu apa de portocale si caimac.Diminetile Dumneavoastra pot incepe minunat cand alaturi de o cafea aromata adaugati si un desert delicios datorita cremei de lapte.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile s..

Camelia

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Gramaj: 500gContinut: blat subtire din branza ( preparat printr-o tehnologie aparte), insiropat cu miere, apa de trandafiri, caimac si fistic.Prajitura Camelia este creata dintr-o poveste de dragost , aroma fisticului si a caimacului ducandu-te in povestea familiei Fadel.Livrare in 24 ore! Comenzi..

Halaut Jeben - Prajitura cu caimac de lapte

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 500gContinut: blat din branza subtire preparat printr-o tehnologie aparte, insiropat cu miere, apa iasomie, caimac si fistic.Bucura-te de prospetimea caimacului savurata impreuna cu familia , prietenii va garanteaza o stare linistita cu vorbe dulci si mieroase p..

Kataif (Asmelie Asta) - Prajitura cu caimac de lap...

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 500 gContinut: Blat crocant de fidea, insiropat cu miere, apa de trandafiri si caimac.Poate fi savurata atat calda si rece , dimineata si seara , datorita blatului insiropat cu miere si apa de trandafir cu caimac de lapte. Prospetimea lui te trimite intr-o lume..

Knafeh

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Gramaj: 1 kgProspetimea branzei este pusa in evidenta de blatul fin si insiropat cu apa de trandafir , amestecat cu untul ghee creând cea mai fina prajitura. Compozitie:branza, blat fin din faina, apa de trandafir , miere, unt gheeLivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & ..

Madlua - Prajitura cu caimac de lapte

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 500gContinut: blat din fistic insiropat cu zahar, apa de portocale si caimac.Prin imbimarea perfecta a fisticului din livezile Damascului cu caimacul fin al laptelui s-a creat prajitura Madlua specifica Orientului Mijlociu, racoroasa si care te face sa visezi l..

Mamul Med Asta

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat fraged insiropat cu miere, apa de portocale si caimac.Din cuptoarele incinse te invaluie un miros de apa de portocale insiropat pe un aluat fraged cu miere, caimacul dand o nota de eleganta desertului  Mamului Med  Asta.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile d..

Neamet

53 RON

Fără TVA: 53 RON

Gramaj: 500gContinut: Blat din nuca de cocos si caimac, insiropata cu apa de trandafir.Creata special pentru printesa Patiseriei Fadel din blat de nuca de cocos insiropat cu apa de trandafir si caimac , ne poarta visele si dorintele catre covorul fermecat al printesei Jasmine.Livrare in 24 ore! Com..

Saibiet - Prajitura cu caimac de lapte

5 RON

Fără TVA: 5 RON

Prajitura cu caimac de lapteContinut: blat subtire cu miere, apa de portocale, crema de lapte.Poate fi savurat cald si rece perfect cu o ceasca de cafea, iti face ziua mult mai buna datorita caimacului si blatului subtire insiropat cu miere si apa de trandafir.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibil..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)