Specialitati cu Asta ( caimac )

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Ataef Ashta

5 RON

Fără TVA: 5 RON

Continut: Blat copt pe plita, insiropat in baie de miere cu apa de portocale si caimac.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Camelia

30 RON

Fără TVA: 30 RON

Gramaj: 500gContinut: blat subtire din branza ( preparat printr-o tehnologie aparte), insiropat cu miere, apa de trandafiri, caimac si fistic.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Halaut Jeben - Prajitura cu caimac de lapte

30 RON

Fără TVA: 30 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 500gContinut: blat din branza subtire preparat printr-o tehnologie aparte, insiropat cu miere, apa iasomie, caimac si fistic.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Kataif (Asmelie Asta) - Prajitura cu caimac de lap...

60 RON

Fără TVA: 60 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 1000gContinut: Blat crocant de fidea, insiropat cu miere, apa de trandafiri si caimac.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Knafeh
Nou

Knafeh

60 RON

Fără TVA: 60 RON

Gramaj: 1 kgLivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Madlua - Prajitura cu caimac de lapte

30 RON

Fără TVA: 30 RON

Prajitura cu caimac de lapteGramaj: 500gContinut: blat din fistic insiropat cu zahar, apa de portocale si caimac.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Mamul Med Asta

30 RON

Fără TVA: 30 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat fraged insiropat cu miere, apa de portocale si caimac.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Neamet
Nou

Neamet

48 RON

Fără TVA: 48 RON

Gramaj: 500gContinut: Blat din nuca de cocos si caimac, insiropata cu apa de trandafir.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Saibiet - Prajitura cu caimac de lapte

5 RON

Fără TVA: 5 RON

Prajitura cu caimac de lapteContinut: blat subtire cu miere, apa de portocale, crema de lapte.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)