Telefon: 0786 309 530; 0722 919 132 | Follow Us:

Produse de post

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)

Asabea cu Fistic

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Gramaj: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si fisticPatiseria Fadel iti propune sa incerci asabea cu fistic insiropata cu miere, aromata cu apa de trandafir si umpluta cu miez de fistic de pe malul mediteranei a Libanului. Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in B..

Asabea cu Nuca

40 RON

Fără TVA: 40 RON

Gramaj: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si nuca. Daca vrei sa iti aduci aminte de nucile din copilarie, gustul pe care bunicile il pregateau la diferite prajituri, iti recomandam ASABEA CU NUCALivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile..

Baclava cu Caju

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Greutate: 500gContinut: blat insiropat cu miere si apa de portocale si caju.Exact cum sunt filele dintr-o carte de poveste , subtiri , asa sunt si foile baclavalei cu caju, suprapuse, insiropate in miere si apa de portocale.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comen..

Baclava cu Nuca

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Greutate: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si nuca.Exact cum sunt filele dintr-o carte de poveste , subtiri , asa sunt si foile baclavalei cu nuca, suprapuse, insiropate in miere si apa de portocale.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzil..

Baraze

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Compozitie: faina, zahar, unt ghee, susanGramaj: 1 kg Fursecul Baraze a luat nastere din amestecul ingredientelor si a dragostei pentru patiserie, perfect pentru a fi servit cu un ceai de iasomie.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau t..

Basima

25 RON

Fără TVA: 25 RON

Prajitura cu blat de cocosGramaj: 500gContinut: nuca de cocos, miere, caju si apa de portocale.Nuca de cocos razuita in felii mari insiropata cu apa de portocale, frageda te duce in exoticul deșert al Saharei.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se f..

Humus

10 RON

Fără TVA: 10 RON

Greutate: 400gContinut: naut cu tahini, sare, lamaie, patrunjel.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Mamul Curmale

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Greutate: 500gContinut: aluat fraged, zahar si curmale.Fursecul perfect din aluat fraged combinat cu nucsoara, apa de trandafir si umplut cu fructul exotic curmale, care se topeste in gura.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic p..

Mamul Med Curmale

33 RON

Fără TVA: 33 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat insiropat cu miere, apa de trandafiri si curmale.Curmalel intinse pe un blat de aluat faramicios fin, pufos, usor insiropat cu miere si apa de trandafir creeaza prajitura perfecta alaturi de o ceasca de ceai Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti ..

Mamul Nuca

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Greutate: 1000gContinut: aluat fraged, zahar si nuca.Fursecul perfect din aluat fraged combinat cu nucsoara, apa de trandafir si umplut cu fructul exotic curmale, care se topeste in gura.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentr..

Mukasarata

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Gramaj: 500gContinut: Blat din nuca de cocos insiropat cu miere si apa de trandafiri, garnisit cu migdale, caju, fistic si alune de padure.Deliciu libanez din nuca de cocos si abundenta mare de seminte (migdale, caju, fistic, alune de padure) creeaza cea mai aromata si dulce prajitura ,perfecta la..

Namura - Prajitura cu blat de gris

25 RON

Fără TVA: 25 RON

Prajitura cu blat de grisGreutate: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si migdale.Este un desert care se gaseste pe strazile Orientului Mijlociu apreciat datorita blatului de gris insiropat cu apa de portocale si migdale ce creeaza dependentaLivrare in 24 ore! Comenzi disponibi..

Saibiet cu nuca

5 RON

Fără TVA: 5 RON

Pretul este per bucata.Continut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si nuca.Poate fi savurat cald si rece perfect cu o ceasca de cafea, iti face ziua mult mai buna datorita caimacului si blatului subtire insiropat cu miere si apa de trandafir.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Buc..

Seminte asortate

45 RON

Fără TVA: 45 RON

Gramaj: 500gMigdale, caju, alune, fistic, sare.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)