Telefon: 0786 309 530; 0722 919 132 | Follow Us:

Termeni și condiții

http://patiseriafadel.ro/ este un domeniu care aparține societății Optic FC Design SRL, cu sediul în București, str. Păsărani nr 61A, camera 5, sector 2, CUI 40087082 și utilizarea lui presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse în continuare.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul http://patiseriafadel.ro/ oferă Utilizatorilor informaţii cu privire la produsele sale și modul de comercializare a acestora.

Site-ul conține informații cu privire la unele link-uri care pot fi de interes pentru dumneavoastră dar asupra conținutului cărora nu deținem nici un fel de control și pentru care societatea Optic FC Design SRL nu își asumă nici o responsabilitate.

Datele cu caracter personal transmise prin intermediul acestui site vor fi utilizate în conformitate cu Politica privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, care poate fi vizualizată pe site.

Pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.