Telefon: 0786 309 530; 0722 919 132 | Follow Us:

Fursecuri

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Baraze

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Compozitie: faina, zahar, unt ghee, susanGramaj: 1 kg Fursecul Baraze a luat nastere din amestecul ingredientelor si a dragostei pentru patiserie, perfect pentru a fi servit cu un ceai de iasomie.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau t..

Grabi cu fistic
Nou

Grabi cu fistic

45 RON

Fără TVA: 45 RON

Grabi cu fisticGramaj: 500 grameLivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Graibi Curmale
Nou

Graibi Curmale

38 RON

Fără TVA: 38 RON

Graibi CurmaleFaina curmale miere untul ghee apa portocale, aluat sfaramiciosGramaj: 500 grameLivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Mamul Curmale

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Greutate: 500gContinut: aluat fraged, zahar si curmale.Fursecul perfect din aluat fraged combinat cu nucsoara, apa de trandafir si umplut cu fructul exotic curmale, care se topeste in gura.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic p..

Mamul curmale si susan
Nou

Mamul curmale si susan

38 RON

Fără TVA: 38 RON

Mamul curmale si susanContine: faina curmale miere apa de iasomie, susan unt gheeGramaj: 500 grameLivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Mamul Fistic

45 RON

Fără TVA: 45 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat fraged, zahar si fistic.Fursecul perfect din aluat fraged combinat cu nucsoara, apa de trandafir si umplut cu fructul exotic curmale, care se topeste in gura.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru..

Mamul Med Curmale

33 RON

Fără TVA: 33 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat insiropat cu miere, apa de trandafiri si curmale.Curmalel intinse pe un blat de aluat faramicios fin, pufos, usor insiropat cu miere si apa de trandafir creeaza prajitura perfecta alaturi de o ceasca de ceai Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti ..

Mamul Med Fistic

43 RON

Fără TVA: 43 RON

Gramaj: 500gContinut: aluat insiropat cu miere, apa de trandafiri si fistic.Creat din dorinta de diversificarea a mamulului alegerea potrivita este fisticul amestecat cu miere, apa de trandafir puse pe un blat fraged creând deliciul papilelor gustative.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar i..

Mamul Nuca

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Greutate: 1000gContinut: aluat fraged, zahar si nuca.Fursecul perfect din aluat fraged combinat cu nucsoara, apa de trandafir si umplut cu fructul exotic curmale, care se topeste in gura.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentr..

Platou Mamul Asortat

40 RON

Fără TVA: 40 RON

Mamul CurmaleMamul FisticMamul NucaGramaj: 500gCombinatia celor 3 arome de mamul curmale, fistic, nuca a creat platoul perfect pentru o zi perfecta.  Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile se fac online sau telefonic pentru a doua zi!..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)