Telefon: 0786 309 530; 0722 919 132 | Follow Us:

Baclavale

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

As Bulbul

65 RON

Fără TVA: 65 RON

Gramaj: 500gContinut: Continut: Cuib de fistic, blat crocant de fidea, insiropat cu miere, apa de trandafiri si fistic sau cajuO delicatesa libaneza aromata, crocanta, abundenta de fistic.  Este pofta de dulce la sfarsitul zilei.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucures..

Asabea cu Fistic

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Gramaj: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si fisticPatiseria Fadel iti propune sa incerci asabea cu fistic insiropata cu miere, aromata cu apa de trandafir si umpluta cu miez de fistic de pe malul mediteranei a Libanului. Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in B..

Asabea cu Nuca

40 RON

Fără TVA: 40 RON

Gramaj: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si nuca. Daca vrei sa iti aduci aminte de nucile din copilarie, gustul pe care bunicile il pregateau la diferite prajituri, iti recomandam ASABEA CU NUCALivrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzile..

Baclava cu Caju

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Greutate: 500gContinut: blat insiropat cu miere si apa de portocale si caju.Exact cum sunt filele dintr-o carte de poveste , subtiri , asa sunt si foile baclavalei cu caju, suprapuse, insiropate in miere si apa de portocale.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comen..

Baclava cu Fistic

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Greutate 500gContinut: blat insiropat cu miere si apa de portocale, fisctic.Exact cum sunt filele dintr-o carte de poveste , subtiri , asa sunt si foile baclavalei cu fistic, suprapuse, insiropate in miere si apa de portocale.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Come..

Baclava cu Nuca

35 RON

Fără TVA: 35 RON

Greutate: 500gContinut: blat insiropat cu miere, apa de portocale si nuca.Exact cum sunt filele dintr-o carte de poveste , subtiri , asa sunt si foile baclavalei cu nuca, suprapuse, insiropate in miere si apa de portocale.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile doar in Bucuresti & Ilfov. Comenzil..

Baclava Mira

43 RON

Fără TVA: 43 RON

Baclava mira cu crema lapte, insiropata cu apa de trandafiri și miereGreutate: 500 gIn orice moment al zilei poti savura alaturi de cei dragi baclava Mira insiropata cu apa de trandafir si miere, umpluta cu crema de lapte , elemente ce fac acest desert  usor si delicios...

Balurie Alba

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Gramaj: 500 gContinut: fidea insiropata cu miere si apa, fistic; usor crocanta.Desertul inconfundabil este rasfatul emirilor si printeselor din celebra Seherezada. Baluria alba este un deliciu fin, crocant, insiropat cu miere si apa de iasomie, completat perfect de miezul verde crud al fisticu..

Balurie Rosie

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Gramaj: 500 gContinut: fidea insiropata cu miere si apa, fistic; usor crocanta.Desertul inconfundabil este rasfatul emirilor si printeselor din celebra Seherezada. Baluria alba este un deliciu fin, crocant, insiropat cu miere si apa de iasomie, completat perfect de miezul verde crud al fisticul..

Burma

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Continut: Fidea, fistic, apa de trandafie, miere, untul GheeGramaj: 500 grameCombinatia perfecta intre fidea aromata cu apa de trandafiri insiropata cu miere, sibtire ca firul de matase si miezul de fistic verde, proaspat creeaza deliciul perfect al unei zile.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile d..

Faisalie

70 RON

Fără TVA: 70 RON

Continut: fidea, fistic, miere, apa de trandafiri, untul gheeGramaj: 500 grameCombinatia perfecta intre fidea aromata cu apa de trandafiri insiropata cu miere, sibtire ca firul de matase si miezul de fistic verde, proaspat creeaza deliciul perfect al unei zile.Livrare in 24 ore! Comenzi disponibile ..

Mukasarata

55 RON

Fără TVA: 55 RON

Gramaj: 500gContinut: Blat din nuca de cocos insiropat cu miere si apa de trandafiri, garnisit cu migdale, caju, fistic si alune de padure.Deliciu libanez din nuca de cocos si abundenta mare de seminte (migdale, caju, fistic, alune de padure) creeaza cea mai aromata si dulce prajitura ,perfecta la..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)