ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 20 martie 2000 privind apropierea legislațiilor statelor membre referitoare la etichetarea și prezentarea produselor alimentare, precum și la publicitatea acestora, tinem sa mantionam ca produsele Patiseriei Fadel pot contine urmatoarele tipuri de alrgeni:

 

-        Cereale care contin gluten

-        Oua si produse derivate.

-        Arahide, nuci, fistic si produse derivate.

-        Lapte si produse derivate

-        Fructe cu coaja, migdale, alune de padure, nuci, fistic si produse derivate.

 

Preparatele se adreseaza persoanelor fara cerinte de dieta speciale sau probleme, cu exceptia persoanelor ce pot prezenta alergii la anumite componente ale preparatelor menţionăm că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator propriu în care se  lucrează cu alergeni.


Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care sufera de diabet zaharat.

Nu se recomanda consumul de produse care contin cafea, ness sau coloranti de catre copii, femei insarcinate intrucat pot afecta negativ concentrarea si atentia acestora.